Fönsterbyten i Kalix

Vår stuga har länge saknat den tekniken som man idag i min familj så enormt eftertraktar. Ett fungerande wi-fi, många tv-kanaler och självklart ska allt vara i sin ordning. Så då jag ändå visste att jag skulle ta mig upp till stugan så passade jag på att kontakta Norrbottens Fönsterentreprenad i Luelå AB, de erbjuder fönsterbyten just i Kalix så jag kände att det är lika bra för att se om någon av deras hantverkare kan hänge med upp och fixa det samtidigt som jag installerar det nya nätverket.

Vi pratade noggrant igenom vad för typ av fönster vi skulle behöva, strax efter det var det inget annat än att bara åka upp för att se till att få arbetena utförda.

Vi kom upp till stugan, och låt mig bara säga det såhär, det var tur att jag inte åkte själv för att installera nätverket, för så otroligt dålig på teknik som jag är så tog det mig drygt 50 minuter innan jag bara helt och hållet gav upp. Men som tur var så hjälpte mig mannen som precis hade bytt mina fönster och han lyckades fixa detta på bara fem minuter.

Så ett stort tack till Norrbottens Fönsterentreprenad i Luleå AB för hur professionellt utfört dem genomförde sitt arbete på alla plan för mig. Man uppskattar verkligen som kund när man betalar de summorna man gör, att de ska kunna utföra arbetet på ett högkvalitativt sätt. Vilket dem tveklöst gjorde.

Du gillar kanske också...