Blomsterbutik i Karlshamn

Inför vår dotters bröllop så har jag hjälpt till väldigt mycket med arrangemanget och hur allting ska gås till väga. Min man har även velat hjälpa till mycket, så som sista arbete vardera så fick min man i uppgift att installera DJ bordet och koppla alla kablar till alla högtalare och så vidare. Han är ju IT expert så det är klart att det var lika bra att han utförde det arbetet.

Jag och andra sidan älskar ju precis allt som har med blomsterarrangemang att göra och blev därför så himla glad när min dotter frågade om jag skulle kunna ta och ansvara för detta.

Därför tog jag det verkligen på största allvar och kontaktade den blomsterbutik i Karlshamn som jag fullkomligt älskar, jag kontaktade Mörrums Blommor som jag köpt tonvis av buketter och blommor från förut. Otroligt trevlig personal verkligen som vet precis allt om varje växt och blomma.

Jag berättade för dem att jag skulle förbereda ett blomsterarrangemang inför min dotters bröllop, och då gick dem verkligen på uppdraget på bästa tänkbara sätt. Det körde igång och planerade exakt hur mycket vi skulle ha och vad jag exakt hade mest behov av. Så det kändes fantastiskt roligt att de engagerade sig så mycket i detta projektet

Bröllopet blev fantastiskt vackert och mycket av det tack vare Mörrums Blommor för deras fantastiska arbete. Vad som även gjorde denna erfarenhet såpass positiv med dem var det faktum att dem är något så ofattbart prisvärda. Så ja vi vill verkligen se till att rekommendera dem absolut så mycket det bara går.