Kiropraktik i Danderyd

Jag jobbar som IT tekniker på ett företag där jag hjälper mina kollegor som behöver hjälp med till exempel sina datorer, som det oftast är. När jag även sitter och programmerar andra sidor så har jag känt under den senaste tiden att jag suttit väldigt dåligt, vilket har påverkat min hållning extremt mycket då jag jämt och ständigt nu nästan drabbas av smärtor.

Jag sökte på symptomer och det mest gemensamma var att man helt enkelt har ryggkomplikationer som enkelt går att hanteras så länge man bara kan se till och gå till kiropraktor kontinuerligt för ungefär 3 veckor.

Så jag valde att kontakta Master Rehab i Stockholm AB som erbjuder kiropraktik i Danderyd. Det var verkligen rätt beslut taget av mig då nu efter bara drygt en månad så smärtorna släppt helt och hållet och jag har blivit väldigt mycket bättre på att hålla en jämn och stabil hållning.

Så ett stort tack till Master Rehab för deras professionella hjälp och informativa undervisning i vad och hur sådana ryggsmärtor uppstår, men har verkligen lärt sig mycket också vilket kommer en att hjälpa en nu i framtiden i vad för typ av hållning och för att hålla fysiken på rätt sätt.